Reviews from Suzushi Amsterdam

Recent reviews

5.0
Isa
Yesterday

Snelle bezorging, aardige bezorger en de sushi 🍣, lekker zoals altijd.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Irena
3 December 2022

Verse sushi, was weer heerlijk.

J Henriksen
3 December 2022
Edwin Bernard
3 December 2022

Always good food. This time, however, there was no miso soup with our two chicken box orders and no wasabi. Apart from that we enjoyed the food and delivery.

Familie de Goede
2 December 2022

Het was zoals altijd heeeeeeerlijk!! Enige minpuntje is dat er zoveel plastic verpakking wordt gebruikt.

D.
1 December 2022

Altijd goed en vers!

Martin
27 November 2022

stipt op tijd. en de sushi was lekker zoals atijd

Maria
27 November 2022

Super lekker! Alleen jammer dat jullie niet in Diemen bezorgen, maar is zeker wel de moeite waard om op te halen!

George
25 November 2022
Marjolein Beek
20 November 2022

Zalige sushi, lekkere en warme edamame boontjes. Top weer. Ook de bezorging was weer snel. Aardige jongen die het af kwam geven.

Lis
19 November 2022

Supersnel, vers en lekker

Dubos
17 November 2022
S Sefano
16 November 2022
Isa
15 November 2022
Mar
14 November 2022

Snelle levering, knapperige kleine snack loempia’s en smakelijke sushi. Aanrader!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Yasmin jill
11 November 2022

Erg snelle bezorgingen

S Sefano
11 November 2022
S Sefano
11 November 2022
Tim
6 November 2022
Mark
6 November 2022
Patricia
6 November 2022

Lekkere sushi en snelle bezorging.

Phulippe
5 November 2022
Fabio
5 November 2022
Tim
30 October 2022

Vers en lekker!

Ted van der Vliet
27 October 2022

Kwaliteit goed maar te duur geworden. Wij gaan minder vaak nu de prijze zo enorm omhoog gegaan zijn

Mary
25 October 2022

Fantastisch zoals altijd

Joost
23 October 2022
Thomas
22 October 2022

De bezorger was een deel vergeten, werd vlot nabezorgd en smaakte nog lekkerder dan eerder ;-) heel veel dank voor uw service!

Isa
20 October 2022
Jurriaan. Van Dijk
14 October 2022

Heerlijk gegeten!

Mary
14 October 2022

Altijd goed heel blij met jullie

Isa
12 October 2022
Joost
9 October 2022
Irena
9 October 2022

Heerlijk en vers!

G
1 October 2022

Heerlijke verse sushi, snel bezorgd.

Sonja Lie
29 September 2022

Hallo Suzushi, ik ben al een paar jaren klant en ben altijd erg tevreden met het kwaliteit van het eten. De bezorging is ook goed. Alleen was ik gisteren niet zo tevreden. Ik had een bubble tea besteld en er zat een gaatje in de beker, zodat het ging lekken. De bubble tea zat samen met de sushi in een plastic zak, zodat de vloeistof in de plastic zak de sushibak nat heeft gemaakt. Ook was de plastic zak niet waterdicht, zodat er een spoor van bubble tea door mijn huis ging. Niet zo'n fijne ervaring.

J. J. Feenstra
27 September 2022

eerst ontbraken er 2 gerechten, gebeld en toen werd er maar 1 gerecht nabezorgd!? pfff

Danielle van Dongen
25 September 2022

Heerlijke sushi en goede bezorging!

Isa
24 September 2022
Anneke
24 September 2022
Patricia
17 September 2022

Altijd heerlijk en goede kwaliteit Sushi

S Sefano
15 September 2022
Eric
10 September 2022

Sashimi en Sushi Nigiri - super verse vis en snelle service! Complimenten.

Joost
8 September 2022
van Dijk
6 September 2022

Super lekker en vriendelijke personeel. Kom zeker terug!

Bas
4 September 2022
Marisa
2 September 2022

Altijd geweldige sushi!

Eric Veenhuyzen
1 September 2022

Heerlijke Sushi, vers en smakelijk. Voldoende soya saus en gember, kan wel wat meer wassabi bij geleverd worden. Besteld voor 17.30 en stipt op tijd bezorgd. Een aanrader!

Tomas
29 August 2022
Ali
26 August 2022

Super vers, heerlijk. Altijd netjes op tijd bezorgd.

Marlies
23 August 2022

Goede prijs-kwaliteit verhouding!

Isa
22 August 2022

Snelle levering en vriendelijke bezorger, zoals altijd.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Natalie
21 August 2022

Lekker, vers gemaakt - en heel snel geleverd. We gaan het weer doen!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ted van der Vliet
16 August 2022

Weer de sushi redelijk door elkaar en uit elkaar. Tevens een fikse prijsverhoging dus we gaan dit minder vaak doen

joost
15 August 2022
Esther
15 August 2022

Geweldig, zoals altijd.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Anoniempje
13 August 2022
Martine
7 August 2022

Altijd lekker en snel bezorgd

Isa
3 August 2022

Was weer lekker ook de bubble tea en een aardige bezorger.

Pieternella
29 July 2022

Lekker eten, snel bezorgd.

Irma
27 July 2022

Snel bezorgd en heerlijke sushi!

Mary
26 July 2022

Neee heb geen opmerkingen ik vind het eten hier heerlijk mijn grote complimenten voor het lekkere eten

Remmelt
21 July 2022
Isa
21 July 2022

Was weer lekker en een lieve vriendelijke bezorger.

Mary
19 July 2022

En die bezorger was zo vriendelijk Om het binnen te zetten zo lief het smaakte heerlijk de Beste Sushi 🍣 zaak op IJburg

Marcus
17 July 2022

Snel en super lekker

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Sushi
15 July 2022

Sushi was lekker, maar de unagi vd crispy dragon roll had teveel graatjes!

jaap
14 July 2022
martin
13 July 2022

goede kwaliteit en netjes bezorgd op afgesproken tijd

Anouk
12 July 2022

Super vers, snelle communicatie over de mail omdat ik speciale vragen had, alles top in orde en op tijd

Christopher
9 July 2022

Lekker eten en super snel bezorgd!

Weber
7 July 2022

Wat een heerlijke sushi! En dan ook nog keurig op tijd afgeleverd door een vriendelijke bezorger!! Daar gaan we snel weer bestellen

Nance
3 July 2022

Heerlijke pokebowl en sushi! En verrassing: gratis flesje spa! Was heel welkom!

C.H.
2 July 2022

Super fresh and tasty. Very happy with my order. Delivered quickly and with a friendly delivery driver. Thank you!

Pieternella van der Linde
1 July 2022

Het eten is erg lekker en is netjes verpakt en snel bezorgd.

S Sefano
30 June 2022
Wagenaar
27 June 2022

Netjes op afgesproken tijd bezorgd en eten was goed. Vooral de zalm sashimi en de dragon roll waten erg lekker!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Lidia de Leeuw
26 June 2022

Heerlijke sushi zoals altojd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Maurice
24 June 2022

Eerste keer - Prima sushi , fijn ook dat ze dit op IJburg doen

Isabelle
24 June 2022

Aardige bezorger, eten op tijd en altijd lekker.

Angie Huwaë
18 June 2022

erg goed weer en lekker.

Anette
16 June 2022

In alle jaren (7) dat ik sushi heb gekregen van Suzushi, is het - zoals altijd, super lekker 🙏

Esther
11 June 2022

Super lekker eten, snelle service en hele vriendelijke werknemers! Beste van Amsterdam

Joost
11 June 2022

Fout bij bezorging goed opgelost. Sashimi was goed. Soms wat slordigheden maar jullie blijven mijn sushi adres😃

Luciana
10 June 2022

Erg goed eten

Inge
10 June 2022
Michiel
8 June 2022
Isabelle
7 June 2022

Snelle bezorging en aardige bezorgen en het eten was weer lekker zoals altijd.

Natalie
5 June 2022
pieternella van der linde
1 June 2022

Snelle levering , het eten is altijd lekker en goed verzorgd

S Sefano
1 June 2022
Anna
29 May 2022

Delicious! Thanks a lot!

Per
28 May 2022

Lekker gegeten, snelle bezorging

Jonathan
27 May 2022

Super lekker de miso soep is zeker een aanrader ook, en snelle bezorging

betty
27 May 2022

snek en goed

S Sefano
27 May 2022
Steven Tuuk
27 May 2022

kwaliteit was de andere keren echt stukken beter. Rijst viel uit elkaar, het leek ook een stuk kleiner, etc. Zal het wel weer proberen.

Maj
27 May 2022
S Sefano
24 May 2022
Christine
23 May 2022

Heerlijk vers en snel klaar

Isabelle
21 May 2022

Weer netjes op tijd, aardige bezorger en lekker zoals altijd.

Isa Dede
20 May 2022
Jacco
13 May 2022

Helaas viel de kwaliteit vanavond erg tegen en zal de sushi er slordig uit. Omdat de levering ook wat langer op zich liet wachten vermoed ik dat het druk was en dar dat ten koste is gegaan van smaak en kwaliteit. Jammer! Volgende keer weet beter hoop ik.

Flo Danbury
7 May 2022

heerlijk

Isa
6 May 2022

Netjes op tijd bezorgd, sushi smaakte iets anders dan normaal, maar evengoed nog steeds mijn nummer één. En een gratis blikje ice tea erbij wat erg attent was. Ook de bubble tea 🧋is een aanrader! ❤️

Angelique Tam
6 May 2022
Ronald Backer Dirks
5 May 2022

Helemaal top

Daphna
4 May 2022

Altijd uitstekende kwaliteit en zo heerlijk!

Monique Julen
4 May 2022

Heerlijk en vers. Snelle bezorging!

Jens Henriksen
30 April 2022

Extremely quick delivery

Van der Vliet
28 April 2022

Niet netjes gerold en relatief weinig vulling.

H
27 April 2022

Kwaliteit van sushi is heel goed. Bezorging was goed en vriendelijk.

Hassana
27 April 2022
Isabelle
26 April 2022

Lekker zoals altijd!

Rob
23 April 2022

Ik had aangegeven geen stokjes of soja nodig te hebben. Zat er toch bij maar dat hoeft dus echt niet. Verder alles weer top!

A
22 April 2022

Hun eten is zo lekker vers bestel echt keer op keer opnieuw bij hun. Daarbij zijn de bezorgsters zeer snel met het bezorgen en zijn ze altijd heet attent. Top bedrijf!

Martine
18 April 2022
Ayman El Haddouchi
17 April 2022
Joost
16 April 2022
Esther
16 April 2022

Altijd fantastisch bij Suzushi!

Angelique
16 April 2022

We hebben heerlijk gegeten. De bezorging was beleefd en de sushi was van goede kwaliteit. Zeker een aanrader!

Maarten
16 April 2022

Het eten was lekker! De sushi was alleen niet heel netjes gerold, sommige stukjes vielen uit elkaar. Vind dit wel de beste sushi op IJburg.

Leonieke
12 April 2022

Heerlijke sushi gegeten voor een prima prijs!

Tamara
9 April 2022

De beste sushi en altijd snel geleverd door een vriendelijke bezorger

Hanan
8 April 2022

Top ! Zoals altijd

Linda
6 April 2022
S Sefano
3 April 2022
R
2 April 2022

Helaas echt achter uit gegaan porties veel kleiner prijzen omhoog en de kwaliteit was vroeger echt goed word steeds minder helaas

Robin
2 April 2022

Vaker hier sushi besteld. Normaal goede kwaliteit, deze keer viel tegen, geen wasabi meegeleverd. Sushi droog, minder smaak en viel uit elkaar.

Merel
30 March 2022
Sula goetjes
25 March 2022

Suzushi is de beste combinatie van kwaliteit en goed service 👍🏼

Stefanie
24 March 2022

Snel bezorgd en goed van smaak

Catherine
23 March 2022

Erg snel en erg lekker!

Anne
19 March 2022

Heerlijke sushi prima op tijd gebracht

Merel
13 March 2022

Heerlijk gegeten!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

11 March 2022
Marjoke
10 March 2022

Heerlijk gegeten.

X
4 March 2022

Sushi is top alleen mogen jullie wel wat meer stokjes, wasabi en sojasaus zetten als jullie een bestelling met veel sushi zien. Wees niet zo zuinig. Want dat betekend meer mensen gaan mee eten dan kan je niet een zielige stokje toevoegen.

Isa
4 March 2022

Altijd lekker en op tijd!

Nanda
4 March 2022

Super vers en smaakvolle sushi zoals altijd. Snelle bezorgservice

R. Hoogeveen
2 March 2022

Altijd weer een feest, heerlijke sushi. De beste op IJburg.

Angelique
25 February 2022

Altijd heerlijk, vers ruime keuze weer heerlijk gegeten!

Jolanda
25 February 2022
Remmelt
24 February 2022
Dietz
22 February 2022
Anne
20 February 2022
Tithia Franken
18 February 2022

Sushi van top kwaliteit! Ongelofelijk vers en heerlijk bereid. Complimenten! Tip: af en toe nieuwe specials toevoegen

Tess
18 February 2022

Heerlijk!

Andrea
16 February 2022

Zoals altijd een snelle bezorging en het was weer verrukkelijk!

Anoniem
13 February 2022

Top sushi altijd super vers!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

D.
12 February 2022

Altijd goed!

Frenc
10 February 2022

Heerlijk.

Bibi
8 February 2022

Perfecte kwaliteit en punctuele bezorging. Ik ben vaste en meer dan tevreden klant.

The order missed one item -the edamame. The kids were not happy. Overall a good quality.
7 February 2022
Gunnar
6 February 2022
Xandra Biersteker
5 February 2022

Altijd vers en goed van kwaliteit Een succes onder collega’s in de avond dienst Betaalbaar

Josette
5 February 2022
Hellen
4 February 2022

Heerlijk en snel geleverd. Super goede en verse sushi, zoals altijd.

Marie
4 February 2022
Hanan
4 February 2022
Luciana
4 February 2022
Ellen Dunnebier
3 February 2022

Zoals altijd is de sushi uit dit kleine zaakje helemaal top! Vers gemaakt, zorgvuldig en professioneel, waar voor je geld, en overheerlijk!

Maartje
3 February 2022

Altijd vers en heerlijk, en precies op tijd bezorgd. Hopelijk komen de garnalenballetjes snel terug!

O
2 February 2022

Echt goed en lekker, ben kieskeurig. Maar heel erg tevreden over deze zaak.

Yvonne
31 January 2022
Hanan
31 January 2022
Laura
31 January 2022

Snelle service, goede prijs kwaliteit verhouding

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Merel Eindhoven
30 January 2022
Irena
29 January 2022

Het was weer super lekker

Jan Akkerman
29 January 2022

Verkeerde bestelling meegegeven. Na lang moeten wachten moesten we nog bijbetalen ook. Slechte samenwerking in de zaak.

Rob
29 January 2022

Hoewel het er op lijkt dat mijn IP adres ergens wordt opgeslagen omdat, zodra ik ga bestellen, mijn naw gegevens zichtbaar worden, mis ik een login om bijvoorbeeld snel een vorige bestelling te herhalen. Rob

Familie Visser
27 January 2022

Sushi’s waren weer heel erg goed. Jammer dat de chicken wings het puntje misten, dat vonden wij juist zo lekker, en het was ook minder lekker gekruid als voorheen.

Betty
26 January 2022

Normaliter 3-4 sterren. Vandaag 1 ster, omdat de tonijn er niet zoals normaal goed uitzag, maar verkleurd en oud. Ik heb het weggegooid. Bezorging vriendelijk.

L N
23 January 2022

Waren niet de chickenwings die jullie altijd hebben.. erg jammer. Was ook geen 'wing' te zien

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Amsy
22 January 2022

Het lijkt erop dat jullie afzwakken, de kwaliteit gaat steeds een beetje verder achteruit. Alle zeewier is taai ipv crispy en fresh. Wasabi is volledig smakeloos en de bestellingen kloppen steeds vaker niet (krijgt iets anders of krijgt iets totaal niet) 100€ aan sushi besteld, maar achteraf had ik net zo goed een broodje kaas kunnen eten, had me denk ik beter gesmaakt. De bezorging is echter altijd top!

Nanda Wallroth
22 January 2022

Heerlijk verse sushi van hoge kwaliteit. Elke keer weer een feestje om te eten.

S Sefano
21 January 2022
Inge
18 January 2022
J
16 January 2022
D.
15 January 2022
F
14 January 2022

Heerlijk en snel geleverd. Fijn dat er waardering is voor de regelmatige besteller idvv een korting op de volgende bestelling

Dada
13 January 2022

Precies op tijd en heerlijke sushi

Nicolette van Ham
13 January 2022

Snelle bezorging en altijd heerlijk eten

Nanda
11 January 2022

Ik ben een vaste klant bij Suzushi om 2 redenen: super verse heerlijke sushi (vind t persoonlijk de lekkerste van Amsterdam) én een snelle en fijne service + bezorging

Rob
9 January 2022

Was weer - zoals altijd - prima in orde! Misschien niet goed gezocht of te veel verborgen maar mis wel de mogelijkheid om in en uit te loggen op mijn account en een overzicht van vorige bestellingen. Zodat het mogelijk is om die snel te herhalen waarbij gebruik wordt gemaakt van de reeds eerder ingevoerde gegevens. In dat geval graag ook de mogelijkheid om gebruik te maken van 2FA. Groet Rob

Janneke
7 January 2022

Het is altijd heerlijk!

Erik
7 January 2022

Lijkt alsof de sushi kleiner geworden is?

Karin
7 January 2022

Heerlijk vers zoals ik gewend ben van Suzushi

June
6 January 2022

De nieuwe bubbeltea waren heel erg lekker en veel mogelijke optie’s en zeker niet zo duur vergeleken met grotere bubbeltea zaken. Ik bestel wel vaker bij suzushi en het is altijd lekker 👍🏻

Marie
6 January 2022
Frenck
6 January 2022

Heerlijke eten en zeer goede bezorging. Niets dan complimenten.

Tessa
5 January 2022

Supersnel bezorgd, eten heerlijk vers!

Caroline
3 January 2022

Lekker, vers, snel, gevarieerd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Franky
2 January 2021

Eten was top alleen zat er geen wasabi bij🥴

Hanneke
2 January 2021

lekkerste sushi van Adam en IJburg. Kwaliteit is vers en de smaken zijn super lekker. We willen het liefst iedere dag sushi van Zusushi eten. Wij vinden de sushi van Suzushi de lekkerste van alle sushi die we hebben gegeten. En de levering is altijd op het tijdstip dat je het aanvraagt. Ik ben alleen maar heel positief.

Anoniem
1 January 2021
Penny
31 December 2021

Nu weten we het zeker, we bestellen nooit meer ergens anders sushi. Heerlijk genoten

Isabelle
30 December 2021

Heerlijke verse sushi en netjes op tijd bezorgd.

Vos
26 December 2021

Super!

Rach
26 December 2021

Zoals altijd heerlijk gegeten

hilke bierman
25 December 2021

heerlijke sushi!!

Lia scholtus
24 December 2021

Heerlijke sushi, vers en tijdig gebracht. Doen we weer.

Joyce Honimoa
24 December 2021

Heerlijke sushi en op tijd bezorgd. Toppie!!

Jelle
19 December 2021
Geert
18 December 2021

Wederom heerlijke sushi!

Remia
17 December 2021

Kwam later dan aangekondigd, eten ook beetje lauw geworden. Wel aardige bezorger. En de sushi was erg lekker.

H bierman
15 December 2021

Heerlijk en snel

Alida
12 December 2021
Liz
11 December 2021
Yvonne
5 December 2021

Erg lekker en op de afgesproken tijd bezorgd.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Irena
5 December 2021
Rach
1 December 2021

Schoon en heerlijk eten ieder keer. Ga zo door heren. Groetjes

Sophie
30 November 2021
Rachida
23 November 2021

Lekker, op tijd bezorgd 👍

Gertine Hofstede
20 November 2021

De sushi is altijd vers, met heerlijke lossige sushirijst! ook de Edameme boontjes zijn altijd heel lekker. Enige verbeterpunt zou zijn in de toekomst iets te verzinnen op de verpakking, je blijft nu altijd wel met heel veel plastic zitten.

Marisa
19 November 2021
Geert
19 November 2021

Weer superlekker en snel geleverd!

M
17 November 2021
Sterre
17 November 2021

Altijd super lekker en snelle bezorging!

Daniël van Akkeren
16 November 2021
Rudie
15 November 2021

Super vers, snel en bijzondere specials

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Josette
13 November 2021
R. Hoogeveen
13 November 2021

Heerlijke verse sushi, en snel bezorgd.

joost
12 November 2021

maki vallen uit elkaar. slordig gemaakt verdient meer aandacht

Irena
9 November 2021
Cel
8 November 2021

Hele snelle bezorging en verse producten. Wij bestellen hier graag!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Sylke
6 November 2021

Heerlijke sushi en snel geleverd. Superleuk dat er nu ook bubble tea is! Zeker aan te raden.

Rua
3 November 2021

Sushi was goed als vanouds en bezorger was snel maar bijna 50e aan sushi en dan zo gierig voor soyasaus dat was wel de grootste minpunt !

Cain
2 November 2021

Eerder open zodat men eerder boba kan halen. En de boba thee kan wat minder zoet en meer thee smaak hebben veder perfect!!

Barbara
1 November 2021

Zoals we gewend zijn: TOP!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Marlies
31 October 2021

Mijn favoriete adres voor sushi. Altijd fantastisch, heerlijk en vers. Heel goede prijs-kwaliteit verhouding!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Lena
31 October 2021

We bestellen hier altijd met veel plezier! Heel lekker, vers en altijd snel geleverd!

lia scholtus
30 October 2021

Meer dan goede kwaliteit. Erg vers en de sushi voldoet aan de beschrijving in het menu.

Angelique
30 October 2021

Wederom heerlijk gegeten, je wordt op de hoogte gehouden van je bezorging top

Dennis
29 October 2021

Prijs kwaliteit is niet oké super kleine porties dan liever lekker naar mchi iets duurder maar veel beter.

Johnny Utah
28 October 2021

Aangenaam verrast over smaak en kwaliteit. Was de eerste keer dat ik hier bestelde. Recensies waren goed, maar het is altijd afwachten. Goede, smaakvolle sushi voor een redelijke prijs. Hier ga ik vaker bestellen!

Mark Peters
28 October 2021

Heerlijke sushi wederom!

Lisa
27 October 2021
Farida
24 October 2021

Ik bestel al lamget tijd bij Suzushi. Website om te bestellen is helder. Met nieuwe website zelfs beter geworden. Menukaart is uitgebreid. Maar ik bestel altijd hetzelfde. Sushi is vers van goede kwaliteit en lekker. Via mail op de hoogte gehouden over aflevertijd. Is ook goede service.

Catherine
23 October 2021

Hartstikke lekker en snel bezorgd maar het bestelde zeewier ontbrak

anoniem
17 October 2021

Top sushi, altijd vers en snelle levering

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Gaby
17 October 2021

Snelle bezorging en altijd fantastische kwaliteit!

Tamara
15 October 2021

Altijd verzorgd verpakt, nette bezorging en natuurlijk verse sushi

Wigger Tenge
11 October 2021

Al jaren prima sushi en nooit lang wachten

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Chantal Elane Marschal
8 October 2021

Verzorgt en beleefd altijd vers

Chris
7 October 2021

Super!

Samira
6 October 2021
Barbara
4 October 2021

Zoals we van Suzushi gewend zijn: heerlijke sushi, snel bezorgd! Top kwaliteit!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Martine
3 October 2021

Was weer smullen

Marjolein
2 October 2021

Zoals altijd zeer snel bezorgd. Alles vers, juiste temperatuur en zeer smaakvol.

Bas
2 October 2021

Heerlijk

Ethan
2 October 2021

The tapioca I got in my milk tea were still hard in the center. The sushi was pretty good and I really enjoyed those

Ted van der Vliet
30 September 2021

We bestellen zeer regelmatig bij Suzushi. Bijna altijd goed. Vandaag de octopus voor het eerst besteld, helaas het was rubber. Niet de kwaliteit die bij jullie past. Bezorger moet de yakatoris recht op leveren want de saus lekt in de tas. Voor de rest prima.

Fraas Fiaz
27 September 2021

Goede kwaliteit/prijsverhouding. Heerlijke lekkere authentieke sushi!

anonymous
27 September 2021

snelle levering, heel lekker!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Andrea
25 September 2021

Het was echt heerlijk! De kinderen waren blij verrast met de Boba! Normaalgesproken gaan ze ervoor naar de stad (elke Boba-winkel is gekeurd), maar ze waren echt verbaasd over de goede kwaliteit! Dus jullie hebben er 4 Boba-fans bij. :-) Hartelijk dank ook voor het bellen over de topping! De sushi was zoals altijd erg goed. Groetjes van drie blije pubers en een blije mama.

Irena
25 September 2021

Super lekker weer.

Isa
24 September 2021

Altijd heerlijke sushi en netjes op tijd bezorgd, ook leuk dat ze nu bubble tea verkopen.

Diane
23 September 2021

Was weer top!

C. Van Diest
23 September 2021

Zalige sushi en snelle vriendelijke bezorging!

Yvonne van der Loo
21 September 2021

Het was heerlijk en precies op tijd geleverd.

Gaby
18 September 2021
Jimmy
17 September 2021

Boven verwachtingen! Lekker!

Marjoke
17 September 2021
Pjotr
16 September 2021

Beste en meest verse sushi van IJburg en omstreken!

-
15 September 2021
Lidia
12 September 2021

Heerlijke sushi en snelle bezorging

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Michiel
12 September 2021

Heerlijk gegeten, en snelle bezorging

G
11 September 2021
Pascal
10 September 2021

Goeie kwaliteit Sushi en snelle en nette bezorging.

Jonna
10 September 2021
Lp
10 September 2021